Associació de Dones del Món Rural - Girona

Vídeo documental per l'Associació de Dones del Món Rural lluitem per a donar visibilitat a la seva feina.

01.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/quimera.cat/web/wp-content/themes/kotlis/single-video.php on line 197 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/quimera.cat/web/wp-content/themes/kotlis/single-video.php on line 197 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/quimera.cat/web/wp-content/themes/kotlis/single-video.php on line 197

Detalls del projecte

Vídeo documental per l'Associació de Dones del Món Rural lluitem per a donar visibilitat a la seva feina, defensar els seus interessos i necessitats, crear sinergies i millorar la igualtat d’oportunitats del sector. Som la veu de les dones que treballen al sector agrícola-ramader, que constitueixen un pilar molt important de l’economia nacional catalana. En aquest vídeo us presentem algunes de les nostres sòcies de Girona: la Isabel Castanyer, la Marta Reixach, la Raquel Serrat, l'Anna Espelt, la Gemma Galian, la Mireia Vidal, la Glòria Juanals, l'Eva Ferrando, la Sandra Espona, l'Alba Ferrer, la Núria Sala i l'Eva González. Aquesta peça no hauria estat possible sense el suport i finançament dels grups LEADER, en especial l'Associació LEADER Ripollès Ges Bisaura i l'Associació per al Desenvolupament Rural Integral de la zona Nord-Oriental de Catalunya (ADRINOC).

02.

Vídeo documental per l’Associació de Dones del Món Rural lluitem per a donar visibilitat a la seva feina, defensar els seus interessos i necessitats, crear sinergies i millorar la igualtat d’oportunitats del sector. Som la veu de les dones que treballen al sector agrícola-ramader, que constitueixen un pilar molt important de l’economia nacional catalana.