Skip to content

Web – Bugaderia Fundació MAP

Disseny de web responsive (Landpage)

Fotografia

Vídeo

La Bugaderiamap és un projecte social del Centre Especial de Treball de la Fundaciómap. A Bugaderiamap us ofereixen un servei personalitzat i de proximitat. Especialitzats en els sectors turístic i sociosanitari, donem cobertura al Ripollès i als territoris propers (Vall de Ges, Osona Nord i Garrotxa).

Hem realitzat el reportatge, un vídeo i dissenyat la web per la Bugaderia de la Fundació MAP.

 

 

La majoria de llocs web es basen en una estructura de diverses pàgines per proporcionar més espai i obtenir informació sobre la vostra empresa o organització. Per la Bugaderia Map hem creat un lloc web OnePage (pàgina única)  sòlid per ressaltar els seus serveis.

Dels elements més importants dins del disseny web és sens dubte la tipografia, en una pàgina web cal que la font tipogràfica estigui integrada dins el disseny i el conjunt de la web, però també ha de complir alguns criteris en què es fonamenta el seu objectiu, ajudar a la transmissió de la informació.

Per aquesta pàgina web vam escollir una tipografia de pal sec amb gran pes, amb una serifa moderna molt més lleugera, creant un contrast entre les dues molt interessant.

Web – Bugaderia Fundació MAP

Contacte

Raval de Sant Pere, 51
17500 Ripoll
Girona

Adreça

T. 680 28 78 90
info@quimera.cat

Xarxes Socials

Copyright

© 2021 Quimera
Tots els drets reservats